“Jeg omfavner og motiveres af nye udfordringer samt ansvar og elsker at se gode resultater i form at mit arbejde.”
Hvilke personlige og faglige kompetencer har jeg?
 • Passioneret, ambitiøs og hårdtarbejdende ung kvinde, som har flair for strategi, digitale medier, online branding samt kreativt arbejde. Jeg besidder egenskaber som effektiv, grundig og kvalitetsbevidst, hvilket hænger sammen med at jeg er resultatorienteret. 
 • Jeg omdanner svære problemstillinger til klare budskaber, samt er jeg velskrivende og sætter pris på at skrive alle former for tekster. 
 • Som person er jeg udadvendt, målbevidst og imødekommende. 
 • Jeg er en holdspiller og bidrager med en aktiv indsats ved hjælp af mit positive mindset. Jeg kan strukturerer at have mange bolde i luften og er god til at håndtere ting under pres. Jeg er detaljeret og god til at skabe ting af høj kvalitet, da det for mig spiller en vigtig rolle. 
 • Ord som sjov, charmerende, betænksom, velorganiseret og troværdig er med til at beskrive mine personlige kompetencer.
 • Jeg er struktureret og har god ordenssans, især i min garderobe. 
 • Mine kollegaer og studiekammerater fortæller at jeg skaber god stemning og er hyggelig at have med i et team, da jeg sætter pris på at interagere med andre mennesker. Samt er jeg en god lytter og det er vigtigt for mig at folk føler sig godt tilpas i mit selskab. 
Hvem kan jeg også være?
 • Jeg kan til tider være følsom og tage ting tungere end det skulle. Det gør at jeg til tider kan være konfliktsky og føle mig utilpas ved, at være i et rum med dårlig stemning. Jeg arbejder med min følsomme side og prøver altid at få vendt det til noget positivt. 
 • En af mine svagheder er også, at jeg har svært ved at sige nej, når mine kollegaer eller medstuderende beder om hjælp til opgaver. Det kan føre til, at jeg mister overblikket og bliver presset. Jeg har dog fundet ud af, at jeg kan bruge redskaber som kalenderpåmindelser og apps til at planlægge min tid, så jeg ikke bliver overbebyrdet og overskrider eventuelle deadlines.
8 random facts om mig
 1. Jeg elsker alle former for sko og jeg ejer mindst 200 par 👠 
 2. Jeg bor i Glostrup med min kæreste og hans to børn 👨‍👩‍👧‍👦
 3. Jeg er enebarn og må derfor være helt unik 💁🏼‍♀️
 4. Mange af mine få penge bliver brugt på god vin – OG TØJ 🍷👗
 5. Jeg hader edderkopper og tjekker altid under både dyne og pude før jeg lægger mig til at sove 🕷
 6. Jeg er verdens største‘KLOVN’fan og finder enormt stor tryghed i det 🤡
 7. Jeg spiller fodbold 2-3 gange og ugen i Rødovre ⚽️
 8. Jeg kan både lide at stå på ski, shoppe i storbyer og drikke drinks i en pool 🗺